
Mungo csírázótál szürke csomagolásban 1 db
Plastkon Mungo tálat kifejezetten magvak, diófélék és hüvelyesek csíráztatására
tervezték. Otthonod kényelmében termeszthetsz friss csírákat bio minőségben. A
tál három szintből áll, amelyek lehetővé teszik 3 különböző típusú mag egyidejű
csíráztatását. A friss csírák számos egészségügyi előnnyel járnak. Étkezz
egészségesebben a Mungo csíráztató tállal! Használat: Terítsd el a magokat a tál
felületén, és önts rájuk vizet naponta kétszer. Egy pohár elég. A felesleges víz
felhalmozódik az alsó tálban, amelyet rendszeresen üríteni kell. A csírák és a
mikrozöldek közötti különbség: A mikrozöldek, vagy fiatal csírák lényegében csak
a csírák egy másik fejlődési szakaszát jelentik. A bab vagy más magok az áztatás
után körülbelül 2-3 napon belül csíráznak. Ha hagyod őket tovább nőni, az ötödik
napon apró zöld növényekké válnak - úgynevezett mikrozöldekké. A friss csírák
egészségügyi előnyei: Ezek a zöldségek, fűszernövények vagy hüvelyesek apró
csírái tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és
antioxidánsokkal is. Így ideálisak az energia feltöltésére, segítenek stabilan
tartani a vércukorszintet, és megelőzik a rákot és más betegségeket.
Csíráztatásra alkalmas növények: Szinte bármi csíráztatható. A legnépszerűbb
zöldségek közé tartozik például a brokkoli, a retek, a vöröskáposzta, a rukkola,
a cékla, a sárgarépa vagy a kínai kel. A hüvelyesek (lencse, mung bab, borsó,
csicseriborsó) vagy a gabonafélék (tönköly, árpa, zab, köles, rizs) is
népszerűek. Ne használjon normál termesztésre szánt savanyított magokat, a bio
magok alkalmasak csíráztatásra. Speciális tál magvak, hüvelyesek stb.
csíráztatására. Ideális az egészséges életmód híveinek.
tervezték. Otthonod kényelmében termeszthetsz friss csírákat bio minőségben. A
tál három szintből áll, amelyek lehetővé teszik 3 különböző típusú mag egyidejű
csíráztatását. A friss csírák számos egészségügyi előnnyel járnak. Étkezz
egészségesebben a Mungo csíráztató tállal! Használat: Terítsd el a magokat a tál
felületén, és önts rájuk vizet naponta kétszer. Egy pohár elég. A felesleges víz
felhalmozódik az alsó tálban, amelyet rendszeresen üríteni kell. A csírák és a
mikrozöldek közötti különbség: A mikrozöldek, vagy fiatal csírák lényegében csak
a csírák egy másik fejlődési szakaszát jelentik. A bab vagy más magok az áztatás
után körülbelül 2-3 napon belül csíráznak. Ha hagyod őket tovább nőni, az ötödik
napon apró zöld növényekké válnak - úgynevezett mikrozöldekké. A friss csírák
egészségügyi előnyei: Ezek a zöldségek, fűszernövények vagy hüvelyesek apró
csírái tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és
antioxidánsokkal is. Így ideálisak az energia feltöltésére, segítenek stabilan
tartani a vércukorszintet, és megelőzik a rákot és más betegségeket.
Csíráztatásra alkalmas növények: Szinte bármi csíráztatható. A legnépszerűbb
zöldségek közé tartozik például a brokkoli, a retek, a vöröskáposzta, a rukkola,
a cékla, a sárgarépa vagy a kínai kel. A hüvelyesek (lencse, mung bab, borsó,
csicseriborsó) vagy a gabonafélék (tönköly, árpa, zab, köles, rizs) is
népszerűek. Ne használjon normál termesztésre szánt savanyított magokat, a bio
magok alkalmasak csíráztatásra. Speciális tál magvak, hüvelyesek stb.
csíráztatására. Ideális az egészséges életmód híveinek.

Adatlap
Ár: | 7.746 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.07.06 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai

Háztartási felszerelések rovaton belül a(z) "Mungo csírázótál szürke csomagolásban 1 db" című hirdetést látja. (fent)