
Bio menü bio perui kakaópor 250 g
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról
származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom
szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A
perui biotermelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a
vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag
forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb
minőségűeket kiválogatják, ezután pörkölik. A gyártási folyamat megőrzi a bab
tápértékét mindenféle adalék nélkül. A BioMenü Bio Kakóbab a cacao criollo
fajtából készu¨l, melyet kiváló minősége miatt a kakaók ?királyának? is
neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a
szervezetu¨nkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és
a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine).
Nyers formában nagyon egészséges, rendkívu¨l gazdag antioxidáns flavonoidokban.
A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget és jó közérzetet biztosít. Kellemesen
kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben
elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle. Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 10-15 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett
helyen Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)
származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom
szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A
perui biotermelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a
vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag
forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb
minőségűeket kiválogatják, ezután pörkölik. A gyártási folyamat megőrzi a bab
tápértékét mindenféle adalék nélkül. A BioMenü Bio Kakóbab a cacao criollo
fajtából készu¨l, melyet kiváló minősége miatt a kakaók ?királyának? is
neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a
szervezetu¨nkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és
a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine).
Nyers formában nagyon egészséges, rendkívu¨l gazdag antioxidáns flavonoidokban.
A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget és jó közérzetet biztosít. Kellemesen
kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben
elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle. Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 10-15 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett
helyen Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)

Adatlap
Ár: | 4.010 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.08.11 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio menü bio perui kakaópor 250 g" című hirdetést látja. (fent)