
BioMenü BIO Triphala por 125g
BioMenü BIO Triphala por bio szárított amalaki, bibhitaki és haritaki gyümölcs
őrleményből készül. Az emésztőrendszer karbantartója! Ájurvédikus
gyógynövénykeverék, segíthet a gyulladás-, rák-, fogproblémák kezelésében
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Gyulladáscsökkentő hatása lehet Megvédhet
bizonyos ráktípusokkal szemben Megvédhet a fogbetegségektől és a szuvasodástól
Támogathatja a fogyást Természetes hashajtóként használható Részletes leírás
Nagyjából 2000 éve ismerjük. Az ájurvédikus gyógyításban a tisztítás és a
harmonikus emésztés legfontosabb gyógynövényeként alkalmazzák. A név jelentése
''három gyümölcs''. A triphala port amalaki (amla), heritaki és bibhitaki
felhasználásával készítik. Az amlát (emblica officinalis, indiai egres) - amely
rendkívül gazdag C-vitaminban - hagyományosan láz kezelésére, valamint
vizelethajtásra, emésztőrendszeri problémákra, májműködés erősítésre és
gyulladáscsökkentésre alkalmazzák. A heritakit (terminalia chebula)
székrekedésre, demenciára és cukorbetegség kezelésére ajánlják. A bibhitaki
(terminalia bellirica) kitűnő méregtelenítő, a cukorbetegség, a magas vérnyomás
és a reuma kezelésében is a segítségünkre lehet. A béltraktus ideális
működésének támogatása mellett a triphala porból készített szuszpenzió alkalmas
lehet a szem különböző gyulladásos és irritációs panaszainak enyhítésére. Kiváló
méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően eredményesen alkalmazhatjuk makacs
hurutos köhögés esetén, segíthet a kiürülésben és erősítheti a tüdőt. Markáns
íze miatt kiváló étvágycsökkentő, illetve bélperisztaltika serkentő hatású
lehet, ezért a súlykontrollt szintén eredményesen támogathatja. Általános
tisztítókúraként belsőleg fogyasztva egy fél teáskanálnyi port keverjünk el nem
túl forró teában, vacsora után 1-2 órával, lefekvés előtt fél órával. Külsőleg
egy átitatott tiszta gézlapot az érintett területre helyezve kezelhetők vele
például a szemhéjgyulladás, az árpa, a kötőhártyagyulladás és a gyulladásos
bőrpanaszok (kelések, akné) is. Amiért érdemes a BioMenü BIO Triphala port
választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Ájurvédikus;
Antiallergén; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag;
Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz. Javasolt felhasználás, adagolás: fogassz
1 adagot naponta folyadékban vagy mézben elkeverve. Egy adag 2-5g. A termék
25-62 napi adagot tartalmaz. Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől
védve. Összetevők: bio szárított amalaki, bibhitaki és haritaki gyümölcs
őrlemény. Tápértékjelölés ? ? Egységenként (100 g) Energia 1218 kJ/291 kcal Zsír
0,3 g - amelyből telített zsírsav 0,1 g - amelyből egyszeresen telítetlen
zsírsav 0,1 g - amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g Szénhidrát 52,3 g
- amelyből cukor 11,5 g Rost 34,8 g Fehérje (protein) 2,3 g Só 0,1 g
őrleményből készül. Az emésztőrendszer karbantartója! Ájurvédikus
gyógynövénykeverék, segíthet a gyulladás-, rák-, fogproblémák kezelésében
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Gyulladáscsökkentő hatása lehet Megvédhet
bizonyos ráktípusokkal szemben Megvédhet a fogbetegségektől és a szuvasodástól
Támogathatja a fogyást Természetes hashajtóként használható Részletes leírás
Nagyjából 2000 éve ismerjük. Az ájurvédikus gyógyításban a tisztítás és a
harmonikus emésztés legfontosabb gyógynövényeként alkalmazzák. A név jelentése
''három gyümölcs''. A triphala port amalaki (amla), heritaki és bibhitaki
felhasználásával készítik. Az amlát (emblica officinalis, indiai egres) - amely
rendkívül gazdag C-vitaminban - hagyományosan láz kezelésére, valamint
vizelethajtásra, emésztőrendszeri problémákra, májműködés erősítésre és
gyulladáscsökkentésre alkalmazzák. A heritakit (terminalia chebula)
székrekedésre, demenciára és cukorbetegség kezelésére ajánlják. A bibhitaki
(terminalia bellirica) kitűnő méregtelenítő, a cukorbetegség, a magas vérnyomás
és a reuma kezelésében is a segítségünkre lehet. A béltraktus ideális
működésének támogatása mellett a triphala porból készített szuszpenzió alkalmas
lehet a szem különböző gyulladásos és irritációs panaszainak enyhítésére. Kiváló
méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően eredményesen alkalmazhatjuk makacs
hurutos köhögés esetén, segíthet a kiürülésben és erősítheti a tüdőt. Markáns
íze miatt kiváló étvágycsökkentő, illetve bélperisztaltika serkentő hatású
lehet, ezért a súlykontrollt szintén eredményesen támogathatja. Általános
tisztítókúraként belsőleg fogyasztva egy fél teáskanálnyi port keverjünk el nem
túl forró teában, vacsora után 1-2 órával, lefekvés előtt fél órával. Külsőleg
egy átitatott tiszta gézlapot az érintett területre helyezve kezelhetők vele
például a szemhéjgyulladás, az árpa, a kötőhártyagyulladás és a gyulladásos
bőrpanaszok (kelések, akné) is. Amiért érdemes a BioMenü BIO Triphala port
választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Ájurvédikus;
Antiallergén; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag;
Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz. Javasolt felhasználás, adagolás: fogassz
1 adagot naponta folyadékban vagy mézben elkeverve. Egy adag 2-5g. A termék
25-62 napi adagot tartalmaz. Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől
védve. Összetevők: bio szárított amalaki, bibhitaki és haritaki gyümölcs
őrlemény. Tápértékjelölés ? ? Egységenként (100 g) Energia 1218 kJ/291 kcal Zsír
0,3 g - amelyből telített zsírsav 0,1 g - amelyből egyszeresen telítetlen
zsírsav 0,1 g - amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g Szénhidrát 52,3 g
- amelyből cukor 11,5 g Rost 34,8 g Fehérje (protein) 2,3 g Só 0,1 g

Adatlap
Ár: | 2.619 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.08.11 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü BIO Triphala por 125g" című hirdetést látja. (fent)