
Matcha Tsuki Culinary Matcha Tea Por 250 G
Japán kézműves termék SZÁRMAZÁS: UJI-JAPÁN - A világ legjobb matcha termő
vidékéről Jetro minősítésA matcha tea tradícionális, hagyományos elkészítési
módja a japán tea-szertartásból (chanoyu) ered. A matcha tea elkészítéséhez
szükségünk van chawan-ra (tál), egy chasen-re ( bambusz teakavererő ecset)
valamint egy chashaku-ra (bambusz kanál). Helyezzünk 2 kanál matchát (1-2 g) egy
kerámia tálba, és öntsük le 100 ml meleg és nem forró vízzel (max 80 ° C). A
keverést a Chasen segítségével, laza csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal
?W? vagy ?M? alakban végezzük. Körülbelül 20 másodperc múlva krémes, jade-zöld
habos teát kapunk. Ha hígabban szereted, adj még hozzá egy kis vizet, ízlés
szerint. Valószínűleg még csak 1x-2x ittál matcha teát és nem is biztos,hogy jó
minőségűt. Sokat olvastál róla, megfogott mennyire egészséges és mennyi jótékony
hatással rendelkezik. Ha ezt a matcha port választod, akkor még inkább
kísérleteznél először. Íze karakteres és világosabb zöld színe van.Smoothiekhoz,
turmixokhoz, zabkásákhoz, süteményekhez és ízesített lattékhoz ajánljuk.Ha
szeretsz kísérletezni a konyhában, ezzel a matcha porral készíthetsz fagylaltot,
süteményt, csokit, amihez csak kedved van, de tejes italként is
fogyaszthatod!Származás: Japán/UjiKinek ajánljuk: Kezdő matcha fogyasztóknak,
akik még ismerkednek a matcha ízével, de jótékony hatásait szeretnék élvezni egy
finom sütemény vagy ízesített italként.Származás: Japán/UjiMennyiség: 250 gramm
Hogyan készítsünk el: Tegyél egy teáskanál matcha port ( 1 gramm) egy chasenbe,
önts rá 50 ml forrásból visszahűtött vizet (70-80 ?C) majd keverd habosra,
bambusz ecsettel.Élvezd süteményekben, smoothiekban és tejes matcha italként
is.Tárolás: Felbontás után zárva tartva, napfénytől védett helyen.(Ha ritkán
iszol matchát érdemes hűtőben tárolni)Összetevők: 100% matcha tea. Nem tartalmaz
színezéket és tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti japán termék Uji-ból.
vidékéről Jetro minősítésA matcha tea tradícionális, hagyományos elkészítési
módja a japán tea-szertartásból (chanoyu) ered. A matcha tea elkészítéséhez
szükségünk van chawan-ra (tál), egy chasen-re ( bambusz teakavererő ecset)
valamint egy chashaku-ra (bambusz kanál). Helyezzünk 2 kanál matchát (1-2 g) egy
kerámia tálba, és öntsük le 100 ml meleg és nem forró vízzel (max 80 ° C). A
keverést a Chasen segítségével, laza csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal
?W? vagy ?M? alakban végezzük. Körülbelül 20 másodperc múlva krémes, jade-zöld
habos teát kapunk. Ha hígabban szereted, adj még hozzá egy kis vizet, ízlés
szerint. Valószínűleg még csak 1x-2x ittál matcha teát és nem is biztos,hogy jó
minőségűt. Sokat olvastál róla, megfogott mennyire egészséges és mennyi jótékony
hatással rendelkezik. Ha ezt a matcha port választod, akkor még inkább
kísérleteznél először. Íze karakteres és világosabb zöld színe van.Smoothiekhoz,
turmixokhoz, zabkásákhoz, süteményekhez és ízesített lattékhoz ajánljuk.Ha
szeretsz kísérletezni a konyhában, ezzel a matcha porral készíthetsz fagylaltot,
süteményt, csokit, amihez csak kedved van, de tejes italként is
fogyaszthatod!Származás: Japán/UjiKinek ajánljuk: Kezdő matcha fogyasztóknak,
akik még ismerkednek a matcha ízével, de jótékony hatásait szeretnék élvezni egy
finom sütemény vagy ízesített italként.Származás: Japán/UjiMennyiség: 250 gramm
Hogyan készítsünk el: Tegyél egy teáskanál matcha port ( 1 gramm) egy chasenbe,
önts rá 50 ml forrásból visszahűtött vizet (70-80 ?C) majd keverd habosra,
bambusz ecsettel.Élvezd süteményekben, smoothiekban és tejes matcha italként
is.Tárolás: Felbontás után zárva tartva, napfénytől védett helyen.(Ha ritkán
iszol matchát érdemes hűtőben tárolni)Összetevők: 100% matcha tea. Nem tartalmaz
színezéket és tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti japán termék Uji-ból.

Adatlap
Ár: | 19.770 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.06.22 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Matcha Tsuki Culinary Matcha Tea Por 250 G" című hirdetést látja. (fent)